Tortellini cu sos picant

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie tortellini cu prosciutto crudo sau carne
  • 2 linguri sos ragu
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri ketchup picant
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert pentru circa 8 minute,daca le preferati mai fierte atunci se pot lasa 10-12 minute la fiert.

Pentru sos se amesteca 2 linguri de sos ragu cu 2 linguri de smantana(eu am pus smantana de bivolita),2 linguri de ketchup picant si 2 catei de usturoi pisati.Se lasa sa dea un clocot.

Dupa ce pastele s-au fiert se scurg de apa si se amesteca calde cu sosul preparat anterior.

Se poate pune deasupra cascaval ras sau parmezan,depinde de preferintele fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise