Tortellini în pesto de spanac și parmezan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 125 gr tortellini cu umplutură de brânză sau ciuperci- eu am folosit Tortellini con Funghi Porcini
  • - 1 cățel usturoi
  • - 2-3 linguri parmezan ras
  • - ulei de măsline
  • - un pumn de spanac

Mod de preparare

Punem pastele la fiert în apă cu sare.

Între timp vom pregăti baza de salata de spanac: 5-6 frunze de spanac le ungem cu puțin ulei de măsline și sare. Le putem stropi și cu puțină zeamă de lămâie. Aceasta salată va reprezenta baza pe care vom așeza pastele.

Pregătim Pesto-ul: o mână de frunze de spanac le punem în blender cu usturoiul, parmezanul și 2-3 linguri de ulei de măsline. Se obține o pastă omogenă.

Scoatem pastele și se scurgem bine. Adăugăm Pesto-ul și le asamblăm apoi peste blatul de salata de spanac. Presărăm puțin parmezan și gata!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise