Tortillia cu brinza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. tortillias 20-25 cm.
  • 4 linguri maioneza de calitate
  • 1 avocado mare copt (moale)
  • 200g brinza 5% (se poate si mai grasa)
  • 1 salata verde/ frunze baby asortate
  • 1 ardei rosu taiat subtire
  • 4 rosii mici taiate felii
  • sare
  • piper (chili)
  • putin ulei masline si otet

Mod de preparare

Se unge fiecare foaie de tortillia cu 1 lingura maioneza. Se raspindesc bucati de avocado la mijloc, apoi brinza, salata, ardeiul rosu si rosiile (folosind la fiecare tortillia 1/4 din cantitate). Se sareaza, pipereaza dupa gust si se rasucesc tortillias inchizind la unul din capete.

Se rumenesc usor intr-o tigaie de teflon, stropindu-se usor cu ulei de masline si otet.

Se poate pregati fara tortillias, inlocuind maioneza cu dressing Knorr tzatziki, sau mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise