Tzatziki

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castravete mare
  • 1 iaurt
  • 1 smantana
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline pentru decor

Mod de preparare

Se curata si se rade pe razatoarea mare castravetele,se strecuara de zeama

Se curata si se rade pe razatoarea mica usturoiul si se amesteca cu castravetele strecurat cu iaurtul si smantana,se potriveste de sare dupa gust se pune intr-un bol se orneaza cu masline,patrunjel,felie de rosii, se pun 2-3 linii de ulei ca decor, se pune putin de cimbru pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise