Ulei de masline aromat cu cimbru si lamie verde

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca ulei de masline extra virgin
  • coaja de la o lamaie verde, spiralata
  • 4 crengute cimbru
  • 1 tepusa de frigare
  • 1 sticla

Mod de preparare

Se infige coaja de lamaie pe tepusa de frigare. Se introduc in sticla sterilizatatepusa cu coja de lamaie si crengute de cimbru.

Se umple sticla cu ulei de masline extra virgin si se astupa cu dop.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise