Un alt fel de pizza

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt.aluat
  • 5 linguri ulei de masline
  • 5 linguri faina integrala grau
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 lingura faina de soia
  • 5 oua
  • sare,chimen,mac,coriandru,susan
  • Pt.topping-umplutura
  • 100 g masline tocate
  • 1 ardei rosu tocat
  • 1 ceapa mica tocata
  • 100 g ciuperci tocate
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g boabe de porumb
  • 1 morcov mic ras
  • suc de rosii amestecat cu magheran,oregano,busuioc,rosmarin,patrunjel

Mod de preparare

Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus care se lasa o ora la rece.

Apoi se pune intr-o forma rotunda termorezistenta si deasupra se pune topping-ul.Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise