Un altfel de musaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva bucati de fleica afumata
  • cascaval
  • cartofi
  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • sare, piper
  • ulei
  • felii gogosar murati

Mod de preparare

Cantitatile sunt in functie de marimea tavii pentru chec.

Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei, apoi cartofii taiati rondele se calesc si ei impreuna cu ceapa pentru 10 min pana se inmoaie.

Cascavalul se taie in felii mari, iar ouale se bat cu sare si piper.

Intr-o tava pentru chec punem feliile de fleica, carnea tocata, cascavalul, gogosarii, cartofii, ouale batute si la sfarsit restul de fleica.

Se introduce la cuptor la foc mic pana este gata, se rastoarna pe un platou si se serveste calda alaturi de o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise