Varza acra cu costita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g costita porc
  • 1 kg varza acra
  • O ceapa
  • 4 linguri ulei
  • O lingura bulion
  • Cimbru
  • Piper
  • Foi de dafin
  • 4 rosii
  • Marar

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins intr-o oala cu fundul gros. Se adauga costita taiata bucati si se rumeneste. Se adauga ceapa, se lasa la calit, se stinge cu bulion amestecat cu apa, cimbru, piper si cateva foi de dafin.

Se taie varza fideluta si se adauga peste carne, se lasa laf foc mediu pana se inmoaie. Se mai amesteca din cand in cand.

Se taie rosiile felii si se aranjeaza peste varza, se presara marar si se da la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade, pentru 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise