VINETE CU USTUROI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg vinete; 100-200ml ulei; 3oua; 1 lămâie; câţiva căţei de usturoi(4-5);sare

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curăţă şi se lasă la scurs.

Se prepară maioneza (la care adaugăm si zeama de lămâie) la care eu pun întotdeauna o linguriţă de muştar.Se curăţă usturoiul şi se pisează.

Tocăm vinetele si adăugăm usturoiul pisat,maioneza şi sare dupa gust.

Pofta bună

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise