vinete portugheze

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4vinete mari otet balsamic un varf de cutit zahar ulei de masline oregoes

Mod de preparare

se taie vinetele felii se sareaza \'putina sare si ulei de masline\'se lasa 5minute se prajesc la gratar se prepara sosul otetu balsamic cu putin ulei de masline se amesteca bine pana ce obtii o creama se adauga zaharul se pune peste vinete si oregoes...sunt foarte bune merita incercate...multumesc pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise