Vita la cuptor in sos de rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g pulpa vitel
  • Delikat
  • Piper
  • Boia iute
  • Sare
  • Oregano
  • Ulei
  • Suc rosii
  • Usturoi

Mod de preparare

Carne am transat`o… am condimentat`o si am pus`o la cuptor cu putina apa. Am lasat`o timp de o ora la foc potrivit, intorcand`o din cand in cand.

Am pisat usturoiul si l`am amestecat cu sucul de rosii. Am adaugat amestecul peste carne si am mai lasat la foc cca 30 min, intorcandu`le pe toate partile.

Am servit alaturi de orez cu legume si rosii uscate in ulei.

Pofta buna!

Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise