Zacusca de vinete la slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 vinete coapte
  • 6 ardei grasi copti
  • 6 cepe rosii mari
  • 250 gr rosii in bullion
  • 150 gr pasta de ardei kapia
  • 1 ceasca ulei de masline
  • Sare, piper
  • Boia dulce afumata
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita cimbru uscat

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia, rosiile in bulion si condimentam cu sare, piper, boia dulce afumata, frunza de dafin si putin cimbru uscat.

Amestecam bine si pornim Crock Pot-ul pe functia High timp de 4 ore. La jumatatea timpuluise amesteca bine si se roteste vasul slow cookerului in partea opusa.

Cand este gata, zacusca se pune in borcane sterilizate si se asaza pe capac.

Dupa ce se racesc borcanele, se intorc normal si se depoziteaza intr-un loc racoros.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise