Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 300 g cartofi
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa rosie
  • ardei iute
  • usturoi
  • 200 g carnati afumat
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • cimbru
  • 1 cama zeama de varza murata(sau bulion de casa)

Mod de preparare

Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.

Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.

Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.

Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta mare !

Preparata dupa reteta lui Adi Hadean

http://adihadean.ro/

Multumesc frumos ex-oradeanul meu !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise