In aceasta saptamana, avem placerea sa va prezentam un interviu mai iesit din tiparele rubricii “Interviuri Gustos.ro”, cu iz de vacanta. Invitata noastra din aceasta saptamana este doamna Nicoleta Sandulache, Chef de Cuisine pe Gustos.ro, care a vrut sa ne impartaseasca din experienta unei calatorii inedite pe care a facut-o anul acesta, in luna mai, in Costa Rica. Cu aceasta ocazie, a descoperit o bucatarie exotica si a participat la o emisiune TV gastronomica. Va lasam sa descoperiti in continuare periplul culinar al doamnei Sandulache, precum si cateva fotografii din calatorie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii