Painea a fost, este si va fi intotdeauna baza piramidei alimentare. Nu degeaba exista si o vorba care spune ca omul poate supravietui doar cu apa si paine. Prin consumul de paine, organismul primeste substante proteice extrem de necesare metabolismului, glucide lente, care asigura energia organismului pentru o perioada indelungata, precum si fibre alimentare care contribuie la imbunatatirea digestiei. De asemenea, painea este nelipsita de pe mesele romanilor. Insa, in acelasi timp, specialistii in domeniu ne sfatuiesc sa renuntam la franzela si la painea ieftina si sa consumam sortimente mai sanatoase de paine, cu seminte, faina din cereale integrale etc. Si ce poate fi mai bun decat o paine calda facuta in casa, cu ingrediente sanatoase si gustoase? Noi va oferim 20 de retete excelente de paine pe care trebuie neaparat sa le incercati:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii