Cozonacul este desertul Sarbatorilor de Iarna si in fiecare iarna mirosul de cozonac ne aminteste de casa bunicilor. Bineinteles, orice gospodina care se respecta trebuie sa stie sa prepare cozonaci, pentru ca niciun cozonac cumparat din comert nu se compara cu un cozonac abia scos din cuptor. Asadar, pentru acest Craciun, iti propunem 20 de retete diferite si foarte interesante de cozonaci:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii