Saptamana trecuta am reusit sa convingem 19 echipe creative sa plece din agentie in timpul programului (?!?) si sa vina la Kuxa Studio sa-si arate talentele si inspiratia culinara la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image. Am avut 3 zile de bucatareala la cel mai inalt nivel al creativitatii cu ingrediente speciale surpriza, combinatii de arome nemaiintalnite si design-uri de farfurii exceptionale care te puneau in dificultate la degustare, doar pentru ca nimeni nu ar fi vrut sa strice micile opere de arta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii