Dr. Luana Sahian: Soia, sursă majoră de proteine, în gama tofu de la Inedit

Soia este o plantă leguminoasă cunoscută şi utilizată în alimentația umană de mai bine de 5000 de ani, inițial fiind utilizată în China şi apoi în estul îndepărtat. În Europa, soia a fost cultivată mult mai târziu, în jurul anilor 1820, iar în România introducerea soiei în cultură a avut loc în anul 1876 în zona Transilvaniei, când se cultiva în grădini ca plantă rară.  

Dr. Luana Sahian: Soia, sursă majoră de proteine, în gama tofu de la Inedit
Foto 1/2
Dr. Luana Sahian: Soia, sursă majoră de proteine, în gama tofu de la Inedit
Foto 2/2
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise