Sâmbătă, 13 septembrie, ora 10.00, se dă startul Festivalului Deltei, ce aduce Delta Dunării în Bucureşti cu tot ce are mai preţios: tradiţii, oameni şi preparate tradiţionale din peşte: grătar de fitofag, somn sau macrou şi frigărui de somn, ciorbă de crap, chifteluțele de pește din caras și fitofag cu garnitură (cartofi și salată de varză), salată de icre de crap de Dunăre sau saramură de sincer. Dulcele gust al Dobrogei va fi adus printre bucureşteni de câştigătoarea Festivalului Borşului de Peşte al Deltei Dunării, care vine la Festivalul Deltei pentru a încânta vizitatorii cu măiestria ei în a prepara vestita ciorbă de peşte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii