Sâmbătă, 13 septembrie, ora 10.00, se dă startul Festivalului Deltei, ce aduce Delta Dunării în Bucureşti cu tot ce are mai preţios: tradiţii, oameni şi preparate tradiţionale din peşte: grătar de fitofag, somn sau macrou şi frigărui de somn, ciorbă de crap, chifteluțele de pește din caras și fitofag cu garnitură (cartofi și salată de varză), salată de icre de crap de Dunăre sau saramură de sincer. Dulcele gust al Dobrogei va fi adus printre bucureşteni de câştigătoarea Festivalului Borşului de Peşte al Deltei Dunării, care vine la Festivalul Deltei pentru a încânta vizitatorii cu măiestria ei în a prepara vestita ciorbă de peşte.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii