Acadele delicioase

Timp pregatire
245 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 100 ml suc proaspat de portocale
  • 100 ml suc de capsune sau de zmeura
  • 8 jeleuri
  • seturi de 1 x 4 forme pentru acadele sau 4 cupe mici de plastic si 4 lingurite

Mod de preparare

1. Se imparte sucul de portocale in forme astfel incat sa fie pe jumatate umplute. (Se asaza o lingurita in fiecare cupa de plastic, dupa caz). Se adauga cate un jeleu si se dau formele la congelator pentru 2 ore, pana ingheata.

2. Deasupra sucului de portocale inghetat se adauga sucul de capsune / zmeura si inca un jeleu (daca se foloseste un set de forme de acadele se acopera cu manerul si batul). Se da din nou la congelat pentru inca 2 ore.

3. Se toarna apa calda la baza formelor, in exterior, pentru a permite desprinderea acadelelor.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise