autor:

Fara foto

» » Inghetate

Acadele delicioase

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
100 ml suc proaspat de portocale, 100 ml suc de capsune sau de zmeura, 8 jeleuri, seturi de 1 x 4 forme pentru acadele sau 4 cupe mici de plastic si 4 lingurite

Dificultate: Ridicata Timp: 4h 5 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Se imparte sucul de portocale in forme astfel incat sa fie pe jumatate umplute. (Se asaza o lingurita in fiecare cupa de plastic, dupa caz). Se adauga cate un jeleu si se dau formele la congelator pentru 2 ore, pana ingheata.
2. Deasupra sucului de portocale inghetat se adauga sucul de capsune / zmeura si inca un jeleu (daca se foloseste un set de forme de acadele se acopera cu manerul si batul). Se da din nou la congelat pentru inca 2 ore.
3. Se toarna apa calda la baza formelor, in exterior, pentru a permite desprinderea acadelelor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Acadele delicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata Cerisa

Inghetata Cerisa

Mixam oul cu zaharul,cand devine spumos se adauga laptele,amidonul si se mai mixeaza putin. Se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate
Banana Split

Banana Split

Intr-o tigaie se caramelizeaza zaharul dupa care se adauga untul si cativa stropi de apa. Dupa ce

0 voturi    0 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Foarte bune !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte interesant!

Dificultate

Ridicata

Timp

4h 5 min

5 voturi

Ingrediente

  • 100 ml suc proaspat de portocale
  • 100 ml suc de capsune sau de zmeura
  • 8 jeleuri
  • seturi de 1 x 4 forme pentru acadele sau 4 cupe mici de plastic si 4 lingurite

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu pepene galben Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute. Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata de capsuni