autor:

Fara foto

» » Inghetate

Acadele delicioase

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
100 ml suc proaspat de portocale, 100 ml suc de capsune sau de zmeura, 8 jeleuri, seturi de 1 x 4 forme pentru acadele sau 4 cupe mici de plastic si 4 lingurite

Dificultate: Ridicata Timp: 4h 5 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Se imparte sucul de portocale in forme astfel incat sa fie pe jumatate umplute. (Se asaza o lingurita in fiecare cupa de plastic, dupa caz). Se adauga cate un jeleu si se dau formele la congelator pentru 2 ore, pana ingheata.
2. Deasupra sucului de portocale inghetat se adauga sucul de capsune / zmeura si inca un jeleu (daca se foloseste un set de forme de acadele se acopera cu manerul si batul). Se da din nou la congelat pentru inca 2 ore.
3. Se toarna apa calda la baza formelor, in exterior, pentru a permite desprinderea acadelelor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Acadele delicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
inghetata economica cu iaurt

inghetata economica cu iaurt

Iaurtul se bate, se adauga zaharul si sucul de fructe. Se toarna compozitia in vase si se tine in

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Îngheţată de vanilie cu visine şi pepene galben

Îngheţată de vanilie cu visine şi pepene galben

Într-un vas puneţi pe foc laptele cu vanilia şi încălziţi puternic, până aproape de punctul

6 voturi    4 comentarii
59 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Foarte bune !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte interesant!

Dificultate

Ridicata

Timp

4h 5 min

5 voturi

Ingrediente

  • 100 ml suc proaspat de portocale
  • 100 ml suc de capsune sau de zmeura
  • 8 jeleuri
  • seturi de 1 x 4 forme pentru acadele sau 4 cupe mici de plastic si 4 lingurite

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Desert