1. Se imparte sucul de portocale in forme astfel incat sa fie pe jumatate umplute. (Se asaza o lingurita in fiecare cupa de plastic, dupa caz). Se adauga cate un jeleu si se dau formele la congelator pentru 2 ore, pana ingheata.
2. Deasupra sucului de portocale inghetat se adauga sucul de capsune / zmeura si inca un jeleu (daca se foloseste un set de forme de acadele se acopera cu manerul si batul). Se da din nou la congelat pentru inca 2 ore.
3. Se toarna apa calda la baza formelor, in exterior, pentru a permite desprinderea acadelelor.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii