Nu mai spunem povestea cu produsele BIO care se adevereste si de asta data si trecem la cules de perje din cele verzi.
Indepartam codita si le spalam cu apa dupa care le punem la fiert intr-un vas mai mare .
Aruncam si boziile frumos mirositoare iar dupa ce a fiert lasam sa se raceasca si strecuram prin sita deasa .
Ca ii dam folosinta imediat,ca o tragem la sticle si o pastram la rece sau o sterilizam si o folosim in timp indelungat asta priveste doar pe buna gospodina sau bunul gospodar care se incumeta la asa meteahna .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii