autor:

CHEF DAN

» » Borsuri si Ciorbe

Acreala de perje

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
perje cam la 1 kill,, apa cam 4 litri,, 3-4 cire de marar,, o creanga sanatoasa de liostean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Nu mai spunem povestea cu produsele BIO care se adevereste si de asta data si trecem la cules de perje din cele verzi.
Indepartam codita si le spalam cu apa dupa care le punem la fiert intr-un vas mai mare .
Aruncam si boziile frumos mirositoare iar dupa ce a fiert lasam sa se raceasca si strecuram prin sita deasa .
Ca ii dam folosinta imediat,ca o tragem la sticle si o pastram la rece sau o sterilizam si o folosim in timp indelungat asta priveste doar pe buna gospodina sau bunul gospodar care se incumeta la asa meteahna .
Daca ti-a placut reteta noastra "Acreala de perje" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta cu legume frulate

Ciorba de burta cu legume frulate

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciolan afumat cu fasole in paine

Ciolan afumat cu fasole in paine

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte

38 voturi    9 comentarii
3h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    O minunatie a Mamei Natura daca stam sa ne gandim la beneficile pe care le obtinem prin prepararea acestui produs si la faptul ca promovandu-l nu facem altceva decat sa sporim valoarea patrimoniului culinar atat de hulit de terte persoane .Sterilizat in vase de sticla duce la o valabilitate a produsului pana la 24 de luni .

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    , 14 iunie 2013

    am auzit de perje , dar nu stiu ce sunt sau cum arata, se mai face acreala pt ciorbe din corcoduse.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • perje cam la 1 kill,
  • apa cam 4 litri,
  • 3-4 cire de marar,
  • o creanga sanatoasa de liostean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana,.de Bihor