autor:

CHEF DAN

» » Borsuri si Ciorbe

Acreala de perje

Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CHEF DAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2013

Ingrediente
perje cam la 1 kill,, apa cam 4 litri,, 3-4 cire de marar,, o creanga sanatoasa de liostean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Nu mai spunem povestea cu produsele BIO care se adevereste si de asta data si trecem la cules de perje din cele verzi.
Indepartam codita si le spalam cu apa dupa care le punem la fiert intr-un vas mai mare .
Aruncam si boziile frumos mirositoare iar dupa ce a fiert lasam sa se raceasca si strecuram prin sita deasa .
Ca ii dam folosinta imediat,ca o tragem la sticle si o pastram la rece sau o sterilizam si o folosim in timp indelungat asta priveste doar pe buna gospodina sau bunul gospodar care se incumeta la asa meteahna .
Daca ti-a placut reteta noastra "Acreala de perje" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • CHEF DAN

    CHEF DAN (Chef de cuisine):

    O minunatie a Mamei Natura daca stam sa ne gandim la beneficile pe care le obtinem prin prepararea acestui produs si la faptul ca promovandu-l nu facem altceva decat sa sporim valoarea patrimoniului culinar atat de hulit de terte persoane .Sterilizat in vase de sticla duce la o valabilitate a produsului pana la 24 de luni .

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    , 14 iunie 2013

    am auzit de perje , dar nu stiu ce sunt sau cum arata, se mai face acreala pt ciorbe din corcoduse.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • perje cam la 1 kill,
  • apa cam 4 litri,
  • 3-4 cire de marar,
  • o creanga sanatoasa de liostean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita bogata, pe aripi de curcan