Reteta de agurida. Agurida reteta simpla pas cu pas. Reteta de agurida de struguri.
Reteta de agurida este una veche, simpla si naturala. Bunica mea o folosea la acrit ciorbele, salatele o turna peste sarmale si chiar peste varza dulce.
Avem nevoie de 1 kg de struguri verzi, pe care ii curatam (boabele de pe ciorchine), le spalam si le punem la fiert pana se plesneste boaba de strugure.
Asa fierbinte se strecoara si se separa pulpa de zeama, apoi se adauga leusteanul pentru aroma .
Se foloseste imediat, se trage in sticle si se tine la rece. Sau se sterilizeaza si se foloseste pe timp de iarna.
Asta e reteta de agurida, simpla, naturala si foarte gustoasa. Spor la treaba!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii