Mod de preparare:
1. Se amesteca untul cu faina, zaharul, galbenusurile si praful de copt.
2. Se framanta aluatul si se introduce la frigider o jumatate de ora.
3. Albusurile batute spuma se amesteca cu nucile taiate.
4. Din aluatul gata preparat, se taie o bucata si se intinde o foaie de jumatate de centimetru grosime, dupa care se introduce la cuptor.
5. Cand este pe jumatate coapta, se scoate, se unge cu marmelada sau cu gem, se toarna deasupra albusurile cu nuci si se da la cuptor din nou.
6.Cand este gata, se taie in forma de patratele sau romburi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii