Albusurile se bat spuma tare, se amesteca cu zaharul pus treptat, se adauga nucile macinate si pesmetul.
Se pun cu lingurita gogosele din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt sau margarina la distanta unele de altele.
Se coc 15-20 minute la foc moale spre potrivit.
Se face o crema din galbenusuri, zahar, cacao, unt si lapte care se pun pe foc mic sa dea cateva clocote pana se topeste zaharul. Se da deoparte continuand sa amestecati, apoi se adauga stafidele si ciocolata. Se continua amestecatul pana se mai raceste crema.
Dupa ce se raceste complet, se ung alcazarele si se lipesc cate doua.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii