Se freacă untul moale cu sare, se adaugă gălbenuşurile unul câte unul, apoi brânza de vaci, smântâna, făina şi mălaiul. După ce s-a omogenizat bine compoziţia, se adaugă albuşurile bătute spumă. Se unge tava cu unt, se toarnă în ea compoziţia şi se introduce în cuptor. Se coace 40-50 de minute. Când s-a rumenit frumos este gata. Se serveşte foarte fierbinte cu smântână.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii