Se pune uleiul la incins,se adauga ceapa ,se caleste pana devine sticloasa,se adauga ghimbirul si usturoiul si se prajeste un pic.Se poate adauga un pic de apa ca sa nu se arda.
Se adauga condimentele,se mai lasa un pic sa fiarba(daca e nevoie picam un pic de apa) apoi se pune rosia si se lasa sa se inmoaie bine.
Se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete si mazarea.
Se pune apa cat sa fiarba cartofii.(nu prea multa)
Cand s-au fiert legumele,mai lasam 5 minute la foc foarte mic pana ce iese uleiul la suprafata.
Se pune coriandru verde tocat cand este gata.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii