autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

aluat crocant

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
200 g faina, 2-3 oua, 1 si 1/2 lingura ulei sau margarina, putin lapte cald(sau sifon), sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un caston(fara albususri)si se amesteca bine.Albusurile se bat separat pana se face spuma, care se inglobeaza usor in aluat, amestecand de sus in jos.Se obtine un aluat ca o smantana groasa.
Cu acest aluat se pot face diferite preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "aluat crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aripioare in aluat crocant

Aripioare in aluat crocant

Saram si piperam aripile,apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora.Batem ouale,adaugam faina,un

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
FLOARE DE CAMP

FLOARE DE CAMP

Se intind trei discuri egale . Peste primul disc se presara parmezan ras si felii subtiri de sunca

3 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 2-3 oua
  • 1 si 1/2 lingura ulei sau margarina
  • putin lapte cald(sau sifon)
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Queijadas de Sintra cu cocos (traditional portughez)