Se opareste 500gr lapte cu 2 linguri faina, se farama bine faina si se lasa la racit.
25 oua se bat cu 1 kg de zahar+coaja de la lamaie si portocala si vanilie.
140gr drojdie se inmoaie cu 500gr lapte si sare,este de dorit ca totul sa fie caldut,
se topeste margarina se impreuneaza toata compozitia de mai sus se pune faina cat cuprinde si se ung mainele la framantat pana cand se termina margarina,
se framanta aluatul o ora, pana se curata mainele .se lasa sa creasca o ora jumate,dupa care o mai framanti o data, si cand a crescut e bun de pus in tavi.din tot aluatul asta iese foarte multi cozonaci ,eu cand coc la tara fac toata reteta, dar cand coc la oras o fac in jumatate, e suficient pentru o familie de 4 persoane.pofta buna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii