Se amesteca faina ci drojdia si sarea si se pune apa sau lapte caldut pana se obtine un aluat moale,se framanta cu ulei foarte bine.
Cand a crescut aluatul se pune in tava ,se mai lasa sa creasca, se baga la cuptor bine incins.
Cand e gata o ungem cu ulei si o mai lasam 30 minute la cuptor,dar cu focul oprit, sa se inmoaie coaja. pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii