Aluat de pita fara drojdie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Aluat de pita fara drojdie

Ingrediente

  • 2pahare de faina
  • 1lingurita de bicarbonat
  • 1/2lingurita de sare
  • 1pahar de iaurt sau lapte acru
  • 2linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se pun faina bicarbonatul si sarea intr-un bol.Se toarna din laptele acru si se framanta aluatul se adauga si uleiul de masline si se cuprinde bine -daca aluatul este lipicios se adauga putina faina.Este un aluat fraged care se poate folosi imediat si nu trebuie dospit.

Din cantitatile astea ies 3 pite personale-vedeti foto.

Pe aluat se pune sos de rosii mai consistent,branza galbena sau mozarela,si ce mai doriti deasupra.

Se coace la 180 de grade aproape 30 de minute sau pana sunt aurii. Iese foarte bine si ptr copii este un deliciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise