Reteta postata pe: 19 aprilie 2012
Ingrediente
Aluat:, 500 gr faina, 1 plic de dojdie Dr Oekter, 4 linguri ulei, 350 ml apa, 1 lingurita sare, 1,5 lingurita zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Intr-un bol punem faina,drojdia,uleiul,sarea si zaharul,apoi incalzim putin apa si o punem peste.Framantam bine,si acoperim cu o folie de plastic si lasam la cald o ora.Iese cel mai delicios aluat de pizza pe care l-am mancat pana acum in casa.Atentie:Iese un aluat mai moale,si il intindeti cu mana unsa cu ulei,nu cu sucitorul.
Eu nu am imaginea numai la pizza finala.Dar am intins aluatul am uns aluatul cu ketchup,apoi am pus sunca,ciuperci,cascaval.....Si am dat la cuptor cam pentru 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de Pizza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Punem intr-un lighean apa, laptele caldut, uleiul si amestecam bine;apoi adaugam zaharul, sarea si
16 voturi
0 comentarii
1h 50 min
Se pune faina intr-n bol si facem un orificiu unde se pune drojdie si zahar, se toarna jumatate din
10 voturi
9 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate