Aluat de placinta cu suc de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aluat de placinta cu suc de rosii

Ingrediente

  • Ulei 12 linguri
  • Zahar 10 linguri
  • Suc de rosii 12 linguri
  • Bicarbonat stins 1 lingurita
  • Faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se pun intr-un vas uleiul, zaharul, sucul de rosii si bicarbonatul stins (cu zeama de lamaie il sting eu, merge si cu otet) si se amesteca/framanta cu faina pana devine un aluat elastic numai bun pentru intins.

Poate fi preparat si cu bulion diluat cu apa, eu personal il fac cu suc de rosii de casa.

Este foarte fraged si merge la tot felul de placinte, mai ales la cea cu mere sau cu dovleac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise