Se pun intr-un vas uleiul, zaharul, sucul de rosii si bicarbonatul stins (cu zeama de lamaie il sting eu, merge si cu otet) si se amesteca/framanta cu faina pana devine un aluat elastic numai bun pentru intins.
Poate fi preparat si cu bulion diluat cu apa, eu personal il fac cu suc de rosii de casa.
Este foarte fraged si merge la tot felul de placinte, mai ales la cea cu mere sau cu dovleac.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii