autor:

» » Aluaturi si Foietaje

ALUAT DE PLACINTA

Autor: anamaria babeanu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria babeanu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
15 linguri apa minerala, 15 linguri faina, 7 linguri ulei, 50 gr margarina sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol puneti faina cu uleiul si apa minerala iar mai la urma margarina framantati si lasati coca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ALUAT DE PLACINTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta de primavara cu carne si aluat de casa

Placinta de primavara cu carne si aluat de casa

Mai intai pregatim aluatul: Se amesteca untul cu iaurtul, oul, sarea, praful de copt si faina cat

3 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 7 linguri ulei
  • 50 gr margarina sau unt

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria babeanu
Castraveti in otet

Castraveti in otet

Se pune otetul in borcan de 2 degete, apoi castravetii, sarea si zaharul, boabele de mustar si de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
baigli cu nuca