autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

ALUAT DE PLACINTA

Autor: anamaria babeanu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria babeanu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
15 linguri apa minerala, 15 linguri faina, 7 linguri ulei, 50 gr margarina sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol puneti faina cu uleiul si apa minerala iar mai la urma margarina framantati si lasati coca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ALUAT DE PLACINTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta de cartofi fara aluat

Placinta de cartofi fara aluat

-am spalat si curatat legumele, -am ras pe razatoarea cu ochiuri mari radacinoasele (morcovul, pastarnacul

4 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Placinta cu carne si aluat de casa

Placinta cu carne si aluat de casa

Mai intai pregatim aluatul: Se amesteca 100 g unt cu 2 oua, iaurtul, sarea, praful de copt si

5 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 7 linguri ulei
  • 50 gr margarina sau unt

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria babeanu
Castraveti in otet

Castraveti in otet

Se pune otetul in borcan de 2 degete, apoi castravetii, sarea si zaharul, boabele de mustar si de

6 voturi    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Savarina