Reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit. Reteta de aluat fraged si economic. Aluat fraged pentru placinte. Aluat pentru saleuri.
Reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri cornulete, foi de cremsnit este una destul de simpla si economica. Se prepara foarte usor si rapid si se poate folosi la diverse preparate, dulci sau sarate.
Se framanta toate ingredientele pana obtinem un aluat omogen. Se lasa la rece cateva ore sau peste noapte si se foloseste apoi la preparatul dorit.
Asta e toata reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit. Incercati-o si voi, este simpla si economica. Spor la treaba!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii