Se amesteca zaharul, drojdia, 1 lingura faina si se lasa la dospit 20-30 min. Se amesteca faina cu toate incredientele, se adauga drojdia si ouale batute, se framanta si se lasa sa creasca 1h.
Intindem foile, dimensiunile sunt la alegere. Putem sa le coacem cu umplutura sau simple si sa le punem in congelator.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii