autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat pentru pizza

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
1 kg faina grau, 50 g drojdie de bere, 2 oua, 3 linguri zahar, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita condimente pt carne tocata, o jumatate lingurita boia (dulce sau iute)

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, drojdia, 1 lingura faina si se lasa la dospit 20-30 min. Se amesteca faina cu toate incredientele, se adauga drojdia si ouale batute, se framanta si se lasa sa creasca 1h.

Intindem foile, dimensiunile sunt la alegere. Putem sa le coacem cu umplutura sau simple si sa le punem in congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru pizza

Aluat pentru pizza

Intr-un bol mai mare se pune faina, uleiul, oul, sarea si praful de copt, apa se incalzeste putin

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Meniu Grecesc

Meniu Grecesc

Se face o portie de clatite din : apa mineral, 1ou intreg+un albus, sare si faina. Dintr-un galbenus

12 voturi    5 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina grau
  • 50 g drojdie de bere
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita condimente pt carne tocata
  • o jumatate lingurita boia (dulce sau iute)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empanada gallega