Se amesteca zaharul, drojdia, 1 lingura faina si se lasa la dospit 20-30 min. Se amesteca faina cu toate incredientele, se adauga drojdia si ouale batute, se framanta si se lasa sa creasca 1h.
Intindem foile, dimensiunile sunt la alegere. Putem sa le coacem cu umplutura sau simple si sa le punem in congelator.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii