autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat pentru pizza

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
1 kg faina grau, 50 g drojdie de bere, 2 oua, 3 linguri zahar, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita condimente pt carne tocata, o jumatate lingurita boia (dulce sau iute)

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, drojdia, 1 lingura faina si se lasa la dospit 20-30 min. Se amesteca faina cu toate incredientele, se adauga drojdia si ouale batute, se framanta si se lasa sa creasca 1h.

Intindem foile, dimensiunile sunt la alegere. Putem sa le coacem cu umplutura sau simple si sa le punem in congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat pentru pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru pizza

Aluat pentru pizza

Intr-un bol mai mare se pune faina, uleiul, oul, sarea si praful de copt, apa se incalzeste putin

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiţi şpriţaţi

Biscuiţi şpriţaţi

Se amestecă toate şi apoi se dau prin maşina de tocat la care se ataşează forma specială de

37 voturi    14 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina grau
  • 50 g drojdie de bere
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita condimente pt carne tocata
  • o jumatate lingurita boia (dulce sau iute)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Langosi cu smantana, usturoi si branza