autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

aluat pentru pizza

Autor: maria georgescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria georgescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 decembrie 2005

Ingrediente
margarina 250 g, faina 250g, brinza de vaci 250g, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

92 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine margarina cu brinza de vaci pina se omogenizeaza, se sareaza, se adauga faina. Se omogenizeaza. Se pune in forma unsa si se da la cuptor la foc potrivit.

Umplutura, dupa dorinta fiecaruia, se adauga dupa ce aluatul s-a copt pe jumatate si se da din nou la copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "aluat pentru pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Aluat pentru pizza

Aluat pentru pizza

Intr-un bol mai mare se pune faina, uleiul, oul, sarea si praful de copt, apa se incalzeste putin

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Penne cu ton

Penne cu ton

Mai inati se pun pennele la fiert in apa cu sare. In putin ulei de masline se prajesc cateii de

6 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

92 voturi

Ingrediente

  • margarina 250 g
  • faina 250g
  • brinza de vaci 250g
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
FUSILLI CU SOS DE CARNE CU ROSII