Blatul:
Incalzim cuptorul la 180 Grade.Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma tare , adaugam apa, adaugam treptat compozitia de galbenusuri.Galbenusurile sunt frecate in prealabil cu ulei.Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si apoi se adauga in compozitia rezultata , amestecand incet cu lingura.Se pune aluatul in tava si se da la cuptorul incins.
Siropul:
Caramelizam usor zaharul intr-o craticioara si apoi adaugam apa, cate putin, dar care ca fie incalzita usor inainte.Cand s-a topit zaharul, adaugam plicurile de capuccino, si apoi lasam la racit.Apoi adaugam esenta de rom.
Crema:
In margarina f moale punem zaharul si mixam pana ce se omogenizeaza.Apoi adaugam galbenusurile , cacaua si esenta.
Asezare:
Blatul se taie in 2 pe latime( ca pt tort).O parte se insiropeaza cu siropul , apoi punem crema si apoiu iarai a doua foaie de blat , insiropata si ea.
Se glazureaza cu ciocolata topita.
Se da la frigider , apoi se taie patratele si se pune cate un mot de frisca cu 1 bucatica de ciocolata sau 1 visina.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii