O cupa de caspsuni se pastreaza ptr ornat ca si o jumatate cupa de afine.
Se adauga apa fierbinte peste gelatina si se amesteca pana la topire. Apoi se puna apa rece pina la semnul de o cupa si se adauga cuburi de gheata pina se fac 2 cupe care se pun peste gelatina topita si tot asa se amesteca pina la topirea ghetei. Gelatina trebuie sa fie de consistenta albusului de ou.Se poate pune la frigider ptr 15 minute. Intre timp intr-o tava de Jena se aseaza feliile de paond cake. In gelatina se adauga capsunile si afinele amestecandu-se usor ca sa nu se zdrobeasca. Toata gelatina cu fructe se toarna peste feliile de punad cake si se pune la frigider pentru 4 ore macar.
Dupa ce se scoate de la frigider si pune frisca deasupra si capsunile se aseaza pe straturi (cum se vede in foto) si in coltul stang al tavii se aseaza afinele in locul stelelor de pe steag. Sper sa se vada bine in fotografii.
Succes si pofta buna ! Enjoy!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii