autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare), 1 lingura otetar, 1 lingurita susan prajit, 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra), 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele de mai sus. Cu aceasta pasta se ung placintele sau painea arabeasca . De asemenea se poate amesteca in aluatul de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
paine de casa

paine de casa

Se pune faina pe planseta. In mijlocul gramezii se face o gaura, unde se pune la dizolvat drojdia

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Intr-un lighenus se pun cele doua feluri de faina, drojdia, zaharul, sarea si se amesteca usor, apoi

7 voturi    5 comentarii
2h 40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare)
  • 1 lingura otetar
  • 1 lingurita susan prajit
  • 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra)
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche cu mazare, rucola si Brie