autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare), 1 lingura otetar, 1 lingurita susan prajit, 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra), 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele de mai sus. Cu aceasta pasta se ung placintele sau painea arabeasca . De asemenea se poate amesteca in aluatul de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saleuri de casa

Saleuri de casa

Intr-un vas mare se pun smantana, margarina, 100 g din cascavalul ras, sarea si se amesteca bine,

5 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Mini trandafirași

Mini trandafirași

Mare succes cu acest minunat desert pe care il fac atunci cind ai mei băieți mă innebunesc că

19 voturi    9 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare)
  • 1 lingura otetar
  • 1 lingurita susan prajit
  • 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra)
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere