autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare), 1 lingura otetar, 1 lingurita susan prajit, 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra), 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele de mai sus. Cu aceasta pasta se ung placintele sau painea arabeasca . De asemenea se poate amesteca in aluatul de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Taitei de casa

Taitei de casa

Se cerne faina si se pune intr-un castron,se sparg ouale peste faina,se aduna cu mana faina spre

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Se framinta un aluat ca pentru pine.Merele se spala,curata si se dau pe razatoare,se calesc cu zaharul.Dupa

11 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare)
  • 1 lingura otetar
  • 1 lingurita susan prajit
  • 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra)
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine semi