autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare), 1 lingura otetar, 1 lingurita susan prajit, 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra), 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele de mai sus. Cu aceasta pasta se ung placintele sau painea arabeasca . De asemenea se poate amesteca in aluatul de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec libanez de plante aromatice pentru paine (ZA'ATAR)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri cimbru (transformat in pudra prin macinare)
  • 1 lingura otetar
  • 1 lingurita susan prajit
  • 1/2 lingurita maghiran (macinat pudra)
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal