Grilul se incalzeste bine. Intr-un bowl se amesteca smantina, mierea, extractul de cocos si se amesteca si se raceste.
Intre timp se pun feliile de ananas pe gril ptr 5-7 minute pe fiecare parte. Se pun la racit cand sunt gata. Se servesc feliile de ananas cu coacaze peste si cu amestecul racit si peste se pune si fulgii de cocos.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii