autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Salate

Andive cu somon

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1-2 andive, 150-200 gr de somon, ceapa verde si ceapa rosie, 1 ardei rosu, sare, piper, ulei de masline, lamiae

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

20 voturi

Mod de preparare

Se spala andivele se sterg frunzele pentru a se absorbi surplusul de apa, se taie somonul in cubulete foarte subtiri si se amesteca cu dressingul format din uleiul de masline si lamaie, se taie cubulete ceapa rosie, ceapa verde si ardeiul si se amesteca cu pestele, se sareaza si pipereaza si se poate servi(optional se pot pune si ciuperci care au fost un pic calite inainte).

Se pregateste foarte repede si este foarte gustos.

Pentru design: se foloseste salata verde de culoare mai inchisa decat andivele, ceapa rosie, castravete si ardei rosu.

O salata simpla, cu putine calorii si usor de preparat.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Tarta cu somon si andive

Tarta cu somon si andive

Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana

1 vot    0 comentarii
2h
Paste si pizza
Salata de legume cu maioneza de post - Philips multicooker

Salata de legume cu maioneza de post - Philips multicooker

Am fiert legumele aburi programand aparatul 15 minute STEAM. Dupa fierbere lasam legumele la racit,

4 voturi    0 comentarii
25 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Am facut reteta cu peste fiert, nu afumat pentru ca afumaturile nu prea sunt sanatoase. Stiu ca contin nitrati care sunt cancerigeni. A iesit bun si asa dar cu un dressing mai consistent cu branza usturoi si masline ar fi fost si mai bun.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Foarte apetisant

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Foarte aspectoase!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Foarte frumos prezentat si sunt sigura ca sunt delicioase.

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Din partea ta Valentina este un fantastic compliment intr-o zi mi-as dori sa fiu pe locul I in gustos dar pana atunci MULTUMESC si imi pare bine ca iti plac retetele mele, POFTA BUNA.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Simplu si tare gustos...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      sa intelegem ca este vorba de somon fume'?eu nu cred ca am mancat fume' cu ceapa.sa ne spuneti unde publicati dvs,va rog,sa gatim si noi retetele dvs.multumiesc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1-2 andive
  • 150-200 gr de somon
  • ceapa verde si ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • lamiae

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte apetisant

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
salata de vinete