Se spala andivele se sterg frunzele pentru a se absorbi surplusul de apa, se taie somonul in cubulete foarte subtiri si se amesteca cu dressingul format din uleiul de masline si lamaie, se taie cubulete ceapa rosie, ceapa verde si ardeiul si se amesteca cu pestele, se sareaza si pipereaza si se poate servi(optional se pot pune si ciuperci care au fost un pic calite inainte).
Se pregateste foarte repede si este foarte gustos.
Pentru design: se foloseste salata verde de culoare mai inchisa decat andivele, ceapa rosie, castravete si ardei rosu.
O salata simpla, cu putine calorii si usor de preparat.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii