Andive cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Andive cu ton

Ingrediente

  • Pentru patru porţii:
  • 4 andive
  • o conservă de ton de 300 de grame
  • o ceapă roşie
  • 2 felii de sfeclă roşie
  • o căpăţână de salată verde
  • 8 roşii mici
  • 2 lămâi
  • o linguriţă de sare
  • o linguriţă de piper

Mod de preparare

Curăţaţi şi spălaţi ceapa, andivele, sfecla roşie, salata verde, roşiile, lămâile.

Desfaceţi foile din două andive şi le aşezaţi într-un vas; puneţi sucul de la o lămâie peste ele şi le lăsaţi aşa timp de 30-40 de minute, pentru a scoate din ele gustul amărui. Puteţi face acest lucru şi ţinând andivele în oţet.

Tăiaţi fideluţă ceapa şi sfecla roşie. Tăiaţi grosier salata verde, roşiile şi celelalte două andive rămase.

Amestecaţi într-un bol ceapa, sfecla roşie, salata verde, andivele, roşiile, adăugaţi tonul, sarea, piperul şi sucul de la cealaltă lămâie.

Luaţi foile de andive păstrate în sucul de lămâie şi le umpleţi cu amestecul realizat. Aşezaţi andivele umplute pe un platou.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise