Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg andive, zeama de la o lamiie, patru linguri de ulei, o lingura de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul. Se oparesc 10 minute in apa clocotita nesarata. Se varsa in strecuratoare si se scurg bine. Se pun la fiert in alta apa clocotita, in care s-a adaugat sarea, zeama de lamiie si uleiul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 de minute. Se varsa in strecuratoare, se scurg bine.
Se servesc ca garnitura la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive natur" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curate cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea
20 voturi
17 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată ÅŸi se prăjeÅŸte bine.
Se adaugă
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2010
O bunatate !