autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive Pane

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2005

Ingrediente
250 g andive, 100 g unt, un ou, făină, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Andivele, curăţate şi spălate se fierb în apă clocotită cu sare. După ce au fiert, se scurg şi se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în untul încins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive Pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

- Pentru reusita unei iahnii delicioase, este bine ca fasolea sa fie pusa la inmuiat de seara pentru

14 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 250 g andive
  • 100 g unt
  • un ou
  • făină
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci pleurotus pane cu sos