autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Anghinare cu sos alb

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghinare proaspeţi sau conservaţi, 200 g carne tocată, o ceapă mică, 2 linguri de făină, 3 linguri de unt lichid, 3 ceşti de lapte dulce, sare, mirodenii, grăsime .

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se căleşte ceapa împreună cu carnea tocată, la care adaugă sare şi piper, după gust.
Se umplu cu această compoziţie receptaculii florali; apoi se pun într-un vas care urmează a fi introdus la cuptor.
Separat se pregăteşte sosul alb din făină, unt şi lapte dulce astfel: se amestecă făina cu untul topit, pe foc câteva minute, se adaugă câte puţin laptele dulce amestecând continuu pentru a nu se prinde de vas. După ce începe să fiarbă, se mai ţine pe foc circa zece minute.
Acest sos se toarnă peste receptaculii florali umpluti. Pe deasupra se presară brânză rasă şi se bagă vasul cuptorul bine încins.
Preparatul se consumă cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne

Ardei prajiti umpluti cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei..................taiem cu ajutorul unui cutit in dreptul cotorului

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Porc cu miere si broccoli

Porc cu miere si broccoli

Se amesteca sosul de rosii cu sosul de soia si mierea. Se lasa 30 de minute amestecul sa se odihneasca.

3 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghinare proaspeţi sau conservaţi
  • 200 g carne tocată
  • o ceapă mică
  • 2 linguri de făină
  • 3 linguri de unt lichid
  • 3 ceşti de lapte dulce
  • sare
  • mirodenii
  • grăsime .

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui aromat a la`Sabrina