Se pun 3 foi de gelatina la inmuiat in apa rece.
Se pun 3 foi de gelatina la inmuiat in apa rece. Cand gelatina s-a inmuiat, se amesteca cu putina apa calda ca sa de dizolve complet.
Intr-o cratita nonaderenta punem smantana impreuna cu mierea si vanilia, apoi amestecam bine si lasam pe foc pana da in clocot.
Cand smantana dat in clocot, adaugam gelatina si lichiorul “Limoncello” si apoi amestecam bine.
Turnam amestecul in paharele pentru servire asezate inclinat intr-o tava si dam la rece pentru circa 3 ore pana se asaza.
Punem fructele de padure la fiert impreuna cu zaharul si apoi le pasam cu blenderul. Procedam cu gelatina la fel ca mai sus si apoi o incorporam in piureul de fructe de padure.
Lasam sa se raceasca putin si apoi turnam usor in pahare peste panna cotta. Lasam la frigider sa se intareasca.
La servire, ornam cu fructe de padure si busuioc.
Se poate servi atat rece, cat si la temperatura camerei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii