Se pun 3 foi de gelatina la inmuiat in apa rece.
Se pun 3 foi de gelatina la inmuiat in apa rece. Cand gelatina s-a inmuiat, se amesteca cu putina apa calda ca sa de dizolve complet.
Intr-o cratita nonaderenta punem smantana impreuna cu mierea si vanilia, apoi amestecam bine si lasam pe foc pana da in clocot.
Cand smantana dat in clocot, adaugam gelatina si lichiorul “Limoncello” si apoi amestecam bine.
Turnam amestecul in paharele pentru servire asezate inclinat intr-o tava si dam la rece pentru circa 3 ore pana se asaza.
Punem fructele de padure la fiert impreuna cu zaharul si apoi le pasam cu blenderul. Procedam cu gelatina la fel ca mai sus si apoi o incorporam in piureul de fructe de padure.
Lasam sa se raceasca putin si apoi turnam usor in pahare peste panna cotta. Lasam la frigider sa se intareasca.
La servire, ornam cu fructe de padure si busuioc.
Se poate servi atat rece, cat si la temperatura camerei.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii