Se freaca antricoatele cu ulei si cu jumatate din usturoiul tocat, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se patrunda o ora.
Pentru sos, se calesc ciupercile, circa 5 minute, in unt si zeama de lamaie. Se adauga faina si se amesteca un minut, dupa care se toarna deasupra berea si se lasa sa se incinga.
Se fierbe sosul circa un minut, se incorporeaza sosul de soia, usturoiul ramas, sarea si piperul si se pune deoparte, la cald.
Se incinge untul impreuna cu uleiul intr-o tigaie, se prajesc antricoatele cate 3-4 minute pe fiecare parte si daca grasimea incepe sa se innegreasca, se face focul mai mic.
Se taie antricoatele fasii groase de 3 cm si se servesc imediat cu sosul de bere.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii