autor:

Fara foto

» » Fripturi

Antricoate de vita

Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
1 kg antricoate, 40 gr unt, cimbru, rozmarin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza antricoatele cu sare si piper, dupa care se aseaza intr-o tava, alaturi de verdeata. Se unge tava cu unt si se baga la cuptorul incins. Se intorc pe toate partile pana cand nu mai au suc propriu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricoate de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Costita de porc la cuptor

Costita de porc la cuptor

Costita se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se aseaza in tava si deasupra se pun toate

5 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ionut80
Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja,

4 voturi    7 comentarii
20 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Somn marinat in sos mediteranean
Cookie Settings