autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Antricot de porc cu legume la cuptor

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Ingrediente
1 Kg antricot de porc, 350 gr cartofi, 3 morcovi 6-8 rosii cherry, 1 ceapa rosie potrivita, 1 legatura ceapa verde, 1 ardei rosu, ulei, sare, boia, 1 ceasca vin, ierburi aromate

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Reteta se prepara in 2 etape
1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, in tava se va pune ulei, apa, usturoi zdrobit, 1 ceasca vin, cimbru. Se unge friptura cu dressingul din tava pentru a prinde o aroma deosebita si o culoare de asemenea
2.Intr-o alta tava la cuptor se pun cartofii taiati in 1/4 longitudinal, rosiile cherry pe 1/2, morcovi motriviti se lasa cu un pic de codita, ardeiul fisii, ceapa rosie julien si ceapa verde marunt, se adauga ulei, apa, sare, piper si usturoi, se lasa cam 30 minute, se verifica, incercand in special morcovii. Se serveste cu antricotul de porc si cu o salata asortata. Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui shanghai

Pui shanghai

Pieptul de pui il taiem in felii subtiri (1cm ). Intr-un bol batem ouale, adaugam sosul de soia,

31 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa,se amesteca cu orezul,mararul tocat marunt ,piperul

1 vot    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Arata minunat...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Părerea mea este că antricotului nu-i ajung 40-50 min să se pătrundă. În rest totul este ok.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

    Bun tare.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg antricot de porc
  • 350 gr cartofi
  • 3 morcovi 6-8 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • ulei
  • sare
  • boia
  • 1 ceasca vin
  • ierburi aromate

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata minunat...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Paella ( Paella valenciana)