autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Antricot de porc cu legume la cuptor

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Ingrediente
1 Kg antricot de porc, 350 gr cartofi, 3 morcovi 6-8 rosii cherry, 1 ceapa rosie potrivita, 1 legatura ceapa verde, 1 ardei rosu, ulei, sare, boia, 1 ceasca vin, ierburi aromate

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Reteta se prepara in 2 etape
1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, in tava se va pune ulei, apa, usturoi zdrobit, 1 ceasca vin, cimbru. Se unge friptura cu dressingul din tava pentru a prinde o aroma deosebita si o culoare de asemenea
2.Intr-o alta tava la cuptor se pun cartofii taiati in 1/4 longitudinal, rosiile cherry pe 1/2, morcovi motriviti se lasa cu un pic de codita, ardeiul fisii, ceapa rosie julien si ceapa verde marunt, se adauga ulei, apa, sare, piper si usturoi, se lasa cam 30 minute, se verifica, incercand in special morcovii. Se serveste cu antricotul de porc si cu o salata asortata. Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
escalop de porc cu ciuperci

escalop de porc cu ciuperci

Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb,

7 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe

Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Arata minunat...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Părerea mea este că antricotului nu-i ajung 40-50 min să se pătrundă. În rest totul este ok.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

    Bun tare.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg antricot de porc
  • 350 gr cartofi
  • 3 morcovi 6-8 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • ulei
  • sare
  • boia
  • 1 ceasca vin
  • ierburi aromate

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata minunat...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
slaninuta de porc